Demoner, humor i en förfallen värld och fabler

Idag har jag en liten märklig kompott av rekommendationer, eller vad sägs om humoristisk framtid blandad med spindelätande övernaturligheter och vackra magiska sagor. Såhär är det, i helgen började jag läsa en fin liten webbcomic som blev rekommenderad till mig.
Det är faktiskt så att jag inte alls tycker om internet serier, jag läser ytterst sällan serier på datorn, det största problemet jag har med serier på internet är nog att de fortsätter i all evighet och är otroligt svåra att komma in i efter 14.537 stycken seriestrippar. Jag vill inte häller läsa 14.537 serie strippar på min dator för att komma i kapp. Inte alls faktiskt. Tacka vet jag papper.
 
Men han sålde den till mig med löften om övernaturlighet, bra story och vackert tecknad. Mycket bröst. Plus att den faktiskt har ett slut och jag gillar avslut. Jag började läsa och blev direkt förälskad. Serien flörtar med så många sidor av mig att jag ser fram emot nästa stund som jag får sitta med den. Här är den:
 
Locus
 
Skapad av Adam Black
 
Men eftersom jag glöme bort namnet så fort jag gick ifrån datorn  så lördagen spenderade jag med att googla listor på bra serier för att hitta den igen. Jag hittade inte den, fick fråga min vän igen, men jag hittade två andra fina serier:
 
Romantically Apocalyptic
 
Skapad av Vitaly S Alexius
 
Ja, jag vet att den är gammal och att jag redan borde har läst denna serie, men den har helt gått mig förbi är jag rädd. Men nu har jag äntligen hittat den och jag älskar en, underbart tecknad och svart menlös humor. Jag har bara läst lite än så länge men den har mitt hjärta. Ser fram emot att historien ska utveckla sig.
 
 
Skapad av Stevan Živadinović
 
Det här var det andra fyndet som jag fann! Inte serie, mer som en saga som är så djävulskt snygg att jag dör. Jag ser fram emot min lediga dag så jag har tid att sitta och tugga mig igenom denna lilla juvel.

Nattfly

Åh, vad jag önskar att jag hade denna kostym till årets fester på halloween, eller jag önskar att jag kunde bära upp den ens, eller att jag kunde se lika glad ut som denna fesliga och vackra människa verkar göra:
 
Kul sida som listar fler vackra kostymer
 
Nu vet jag inte alls vad jag ska gå som, eller om jag ska gå. Hans vackra skrud tog helt musten ur mig. Den must som fanns kvar för fesligheter det vill säga vilket inte är mycket nu i dagarna.
 

Var är mitt helium?

Jag har aldrig tyckt om Strindberg, ord jag tänker på när jag tänker på Strindberg är; uppblåst kvinnohatare. Att läsa hans böcker är som att bråka med ett gammalt ex, jag hittar fel i varenda mening så jag kan styrka mitt eget förakt.
Det är antagligen jag som är lite trångsynt, kanske borde jag ge det en chans någon gång, eller så kanske jag kan titta på den här gamla klassiker där Strindberg faktiskt får mitt hjärta att smälta: Strindberg and helium
 
 
Hur länge har de här klippen funnits uppe egentligen, börjar vi inte närma oss nästan tio år? Man börjar bli gammal.
Jag avskyr faktiskt inte allt med Strindberg, bara när han yttrar sig via text, andra yttringar såsom hans måleri och fotografi tycker jag inte alls så illa om utan tänker även att de är väldigt angenäma.
 
Har ni någonsin vägarna förbi Stockholm så ta tiden att gå förbi den helt underbara statyn i Tegnérlunden som föreställer en väldigt musklös och maskulin Strindberg, den är underbar i all sin absurditet, statyn är utförd av Carl Eldh. Tyvärr vet jag inte hela historien bakom denna men en sak vet jag, den kittlar mitt funny bone.
 
Statyn i sin fulla prakt
 
 

Giftiga träsk

Jag har gått ner mig i många träsk, mudträsket och wowträsket för att bara nämna två av dem. Nu har jag funnit ett till, eller kanske inte funnit snarare halkat ner, igen. Det är de här jädra textbaserade webbläsarspelen som har tagit klorna i mig och börjat att långsamt dra mig ner.
Det började så oskyldigt med en anekdot om ett webbspel jag för länge sedan spelade. Warriors2. Inte något märkvärdigt men då jag några dagar senare satt framför datorn och upplevde lite tristess så tänkte jag att jag skulle se om det fortfarande fanns kvar där ute på webben. Oh ja, det fanns det. Alla mysiga minnen kom tillbaka, man kan inte spela mer en en gång per dag, i mysiga 15 minuters pass, dock måste man betala då test månaden har tagit slut. Detta är jag inte lika pigg på. Även om skaparen verkar störtskön och jag känner verkligen att jag vill ge mina penningar till mysiga, kreativa initiativ.
 
 
Sen kommer min vän, den onda lilla rödhättan och säger, jag spelade ett sådant spel för några år sedan... rätt vad det är sitter han där och läser högläsning och vips så har jag skaffat mig en karaktär. Det gick för snabbt.
Storyn är jätte fin, men blir utkastad på en ö, målet är att stoppa (döda?) osannolikhetsmaskinen. Medans man är övervakad av små kamoror som sprutar ut pengar om man har varit duktig. Jag skulle säga att atoryn är som Hunger Games blandat med Liftarens gide till galaxen. Men man kan spela var fjärde timme istället för en gång per dag, och det är riktigt bra text samt att striderna med öns monster har en strategi del som tar ganska lång tid. Plus att det är gratis. Visst man kan köpa till saker men det är som oftast med dessa spelen så att det mer betalar serverkostnaden och går till skaparens ficka. Iallfall de riktigt bra spelen.
 
Kreativ person som jag tror gör ett kortspel baserat på spelet har ritat denna
 

RSS 2.0