Skogen

 
 
I Sverige finns det ett antal humorgupper men ingen om har satt sina spår imig som Klungan, jag tycker de är het geniala på det dem gör..Gruppen bildades på 2003 och det var inte förren Ingen bor i skogen som sändes 2009som jag på riktigt började älska dem.
Mammas nya kille som gick på p3 tog mig ett bra tag att komma in i... men det är lite gjejjen med deras humor, det tar ett tag att gräppa kring den. plus att de kan ha riktigt mörk humor, som när de tvinga stackars pappan att dricka alkohol för att han blir roligare då. Det är så mörkt att jag nästan ryser med älskar det samtidigt. Enlite wikepediasidan så beskriver de sin föreställning Det är vi som är hemgiften men de här fåtal men väldig bekrivande orden för deras skapande och humor, Vilset vemod med desperat berättargläde.
 
 

Prunk

Veckan börjar bra, lungn måndag med tv-spel, höstsoppa och *så här vill jag att livet ska vara* känsla.
Men sen frammåt slutat av veckan vankas det punkkryssning! Min käraste käraste vän har varit igång och köpt biljetter åt oss båda och på torsdag och fredag kommer vi göra båten osäker (låter tufft men egentligen är vi snälla som kattungar och ända sättet vi kommer göra någon osäker att vara rädd för att de trampar på små ulliga och gulliga djur). Här är hur min torsdag och fredag kommer se ut, läs och var avundsjuka:
 
 
Det kommer bli awsome
 
Ooch precis när vi kommit av båten ska vi ta en taxi för att fira min väns releasefest. Vad jag hört så ockuperar de walla scen, man får ju hoppa det går bra. Ser iallfall fram mot det jätte mycket. Gråzon heter dem och beskriver sitt sound som Sludge, Emo, Posthardcore, Crust,.Grisigt, långsamt, vidrigt. Iallfall enligt deras facebook sida. Sjunger gör världens bästa Philen.
 
Och det kommer bli... awsome
 
Så imorgon ska jag iväg och köpa kläder, för en sådan här festlighet vill jag vara extra festklädd och punka upp min garderob men några sköna gråtoner såhär lagom till hösten. Och eftersom punk och pärlhalsband går så jävla bra ihop tänkte jag att jag kunde köra det kvällen till ära.
Nej nu ska jag gå ut i natten för att köpa ciggaretter, skönt med nattliga promenader ibland.
 
Men.Åh. kan inte torsdag komma nu!

Säg nej

 
Mycket har hänt, det är höst och kanske den första natten jag nästan är helt ensam, om man inte ränkar med de korta ciggarett pauserna jag har med min vän som jobbar natt. Jag blev kär, lyckades krossa mitt hjärta. Men helar det med tv-spel med min underbara pojkvän och massor av te.
Mycket te blir det under mina sömnlösa nätter.
Har inte så mycket att skriva egentligen men insåg att jag inte skrivit på länge och ville bara säga hej. Jag lever.
 
Hej. Jag lever.
 
Snälla, snälla, svara
Snälla, säg nej
 

RSS 2.0