sleep tight, don't let the bedbugs bite

Saknad.

Olle berättade just att om man är tillräkligt målveten och inte sovet på ca två veckor så glömmer kroppen bort att sova. Jag vet inte om detta är sant eller inte men jag har inte något bättre att göra än att försöka någon gång. Kanske när jag är arbetslös. Tänk vad mycket man hade kunnat få gjort om man var vaken 24 timmar...
Men vad skulle man göra om man ändå var arbetslös.. eller.. man måste ju tänka frammåt. Kommer inte vara arbetslös för evigt förhoppnigsvis.

Annars har det varit en väldigt mysig helg, med te, och lillasyster och vänner. Men förvirrade och sorglig samtidigt. Men så är väl livet ibland. Man kan ju inte gå runt och mysa helatiden. Hur skulle det se ut. Sådana människor är ju helt hemska.
Lärde iallfall min syster att sy en struthätta, och uppenbarligen är jag en bra lärare! Den blev fiiin.


Jag skulle egentligen skriva ett helt blogginlägg om mitt favorit te den här helgen, men det får bli det här istället:
  <--- det här är mitt favorite.

Nu ska jag iallfall sova. Städa får bli imorgon, vill inte väcka dem jag bor med genom att  diska kl 03.20 på natten.

En liten hyllnig till Gloom

"The sky is gray, the tea is cold, and a new tragedy lies around every corner."

Spelet med stort S just nu är Gloom. Mina vänner och jag har totalt snöat in oss på att spela det. Spelet går ut på att göra sina familjer då så olyckliga som möjligt och sen döda av dem, det värsta man kan göra mot sina motstånare är att göra deras karaktärer så lyckliga som möjligt. Hela konceptet är ju helt makalöst. Och lyssna på det här, den som har haft den sämtsta dagen den får börja. :D! Alla korten är även genomskinliga med en passande gråton i sig.

November ros

Jag har väntat hela hösten på att de här rosorna ska vissna och dö, men inte då. Inte för att jag klagar. De vita rosorna utanför mitt fönster är vackra och jag är lycklig för att de inte försvinner. Men lite konstigt är det, brukar de inte vara försvunna nu? Kanske ska plocka en bukett november rosor för att torka och förvara på mitt rum, de har ju nästan blivit symbol för min bostad här i Svalöv nu.

Sommarens sista ros

Sammetsväskan.Detta har jag för nuvarande i min röda sammetväska! :D
Mp3 spelare med hörlurar
Nycklar
Bok, Gösta Berlings saga
Tändare och Lucky Strike cigaretter
Ett garnnystan och virknål
Kamera
3 st oanvända 400 TX rullar
Två pennor
Antecknigsblock
Skånetrafiken kort

War, war never changes

Fallout kom ut. Jag har spelat fyra dagar i stäck och bara gått upp för att fixa mat och gå på toa i princip. Det var underbart. Nu har jag återgått till verkligheten och insätt att den har inte alls lika bra grafik. Eller lika cool värld. För att åtgärda detta är planen är att börja med att lajva postapokalypiska lajv. Efter katastrofen ftw!

Det bästa mad Fallout?
Musiken. Underbara 50-tal.
Pipboy:


Han är så söt!! :D

För er som nte har någon aning om vad fallout är, utbilda er! Wikipedia! och titta på denna underbara trailer för att supa in atmosfären; http://www.youtube.com/watch?v=uxSdbSNckTQ

Höstmusik

Det är såhär; varje år väljer jag musik för en årstid. Vår, sommar, höst och vinter.
Detta årets hörstmusik har helt enkelt blivit Cocorosie som är ett indiepop band med helt underbar och väldigt skum musik. Till mina stackars roomies stora förtret, jag spelar dem om och om igen. Just valet indiepop var oväntat men det är omstädighetena som oftast väljer.
Låten som jag fastnade för: http://www.youtube.com/watch?v=eCtDaNvCi30


Höstmusik 2008 - Cocorosie

Välkommen till min nya blogg!

Jag läser inte äns bloggar. Varför ska jag ha den här? Aja, jag måste väl göra något när jag har så tråkigt som jag har just nu.

RSS 2.0