Den där bilden

Jag lovade några att lägga upp min bild och historien bakom den.Två veckor försenat men här är den.

på min redovisning sa att det bara är fint med blommer i vinflaskor men egentligen är saken den att efter min vän dog plötsligt en vecka innan jullovet så åkte alla på lov, och jag var helt ensam i svalöv över hela jullovet och drack en
hel del massa vin. några av dem flaskorna ser du på bilden. efter det kändes det som jag varit långt på botten. Men jag lyckats resa mig igen, lyckats växa. Sjukt lökigt, om det inte varit verkligheten man levde i.

blommorna är det enda levande i bilden förutom flickan och det representerar bland annat de vänner jag trodde att jag hade men som vände mig ryggen när jag hade det svårt. de representerar inte bara det utan de som åkte lämnade faktiskt en massa blommor åt mig som jag skulle ta hand om medans de var borta. det var fint. då hade jag något att ta hand om.

Kävlinge


Kladdkaka i ungen och ångest i magen.
Jag ycker verkligen inte om vårt nya arbete i foto. Jag känner mig alldelses för nykter och trött nuförtiden. Jag gör inte ens något bra med dötiden, som att plugga en massa utan jag är bara trött orkeslös och dålig. Måste fan åka till kävlige. Försöka fota lite.
Arbetsbeskrivning till vårt nya prodjekt:
Åk till en tråkig by som vi (lärarna) väljer och försök hitta något roligt att fotografera. Inte nog med att denna arbetsuppgift suger så ska ni göra det i grupp och det ska vara klart om en månad.
Nu har snart vå veckor gått och jag har fotat max två rullar. vi kan räkna med att 95% av bilderna är skit och jag är den ända som fotar analogt. Men jag gillar min kamera. Jag funderar på att ta min lilla digetalkamera som jag använder på fest och fota med. haha. nej.
<--- ♥
Snart kommer Olles familj hit. Då ska jag le och bjuda på kladdkaka, hels vill jag bara vara helt ensam idag och kunna gör de jag vill. Dricka och skapa något fin som jag kan minnas. Nu ska jag bara le och känna ångesten i magen och träffa folk.
Jag ska bli full på cider ikväll. Så det så.

Wilhelm Staehle

Hittade precis en jätte söt konstnär när jag satt och slösurfade, Willhelm Staehle gör sjukt snygga motiv med lite skumma humoristiska budord.
Litet tips såhär på en måndags eftermiddag...

Och ni hittar hemsidan här

En dag i malmös stadspark


I tisdags fikade jag med Johnny i Mamö. Efteråt gick vi till folketsprak för att fota upp min 1600 iso fudji färgfilm, en film som jag fått av mina lärare för att se vad det blev av det. Rullen hade visst några år på nacken men det blev fint ändå :)  jag scannade in bilderna och detta är en av negativ remsona som jag tyckte särskilt mycket om. Jag har inte gjort något mer med bilderna än att scanna dem, någon dag kanske jag photoshoppar dem men jag avskyr det så jag tror råkopierna får vara som dem är :)

Åh! Jag har fått ny dator nu så jag kan uppdatera min blogg lite oftare. Min gamla dator fick virus och dog för några månader sen.

En liten bild till ^^


RSS 2.0