Att städa för Fin främmande

Jag tcker om att få besök. För själv lever jag i något som jag tycker om att kalla kaos. Ibland går det til det extrema att man inte kan hitta sina strumpor. Men oftast är det bara lite kaos.
Men så fort jag ska ha besök av någon ny vän eller bekant så gör jag som tratiorionen kräver; jag städar... ibland kanske jag lagar en kaka. Men städa, det gör jag. Ibland bjuder jag bara hem folk för att få kunna städa.
Jag undrar lite, kan det vara gör att man vill imponera. Eler vill man bara att de ska känna sig hemma i ett rent hem. Vem vet. Jag kanske gör det endast för min skull då jag äntligen får motivation nog till att städa.
Hm. Iallfall.. jag ska diska nu.

Min nalle har hittat hem

Om jag skulle välja? Dig eller min nalle?

Ha.Tappade bort den, men min mormor hittade den. Tack mormor ♥

This origami dream is beautiful


Aesop Rock – Daylight


I min dröm igår så försökte jag drömma om dig. När jag slog upp ögonen så var du där och du berättade för mig att jag inte behövde drömma längre. Sen frogadde du mig vad jag skulle göra om jag hade lyckats. Jag reser mig upp i din soffa och lutar mig fram, suger på ögonblicket precis innan jag kysser dig. Får ögonblicket att vara så länge jag bara kan, se dina läppar, tittar in i dina ögon, känner hur nära du är och låter dig andas på mig. Sen kysser jag dig.

Även om det bara var en dröm så är jag glad idag. Igår hade jag ångest. Det var något jag drömt.

Aesop Rock – Night LightÅh nej jag klippte lugg

Okej, allt började som en vanlig dag, sen inser man till sin förskräckelse att man inte har några planer för sin fredag och tråkigheten lägger sig över en som ett gammalt täcke vävt av värdelöshet. Försöker få tag på en vän, ingen har tid. det är veckan precis innan pengarna kommer och alla vill sitta hemma och bli tjocka.
Till sist får jag tag i en vän från halmstad och han är på att komma hem till mig och festa
Yay tänker jag men han säger att han måste sova först. Aja, måste bara vänta några timmar..
sen börjar jag tänka, åh, var inte Kate Bush otroligt söt i den där luggen i den där videon? Åh, jag önskar att jag hade lugg. Det kan vän inte vara så svårt att klippa själv?
20 minuter senare sitter jag här. Nu har jag lugg.
kate bush - http://www.youtube.com/watch?v=BW3gKKiTvjs

Jag älskar regn mer


Jag älskar regn! Utbrast jag en gång i telefon till min käresta under ett vansinnigt regnväder som jag stod mitt ute i.
han sa "Oj, jag vet inte vad jag ska säga nu"
jag sa "Vad menar du?"
han sa "Jag vet inte om jag vill bli älskad med sådan kraft, jag klarar inte av det" Han var berädd på att göra slut med mig där och då.
Då skattade jag och
jag sa "Nej din dumsnut, jag älskar inte dig så, jag kan inte älska en människa så, jag kan bara älska regnet och vinden på det sättet"

Några månader senare avslutade han vårt förhållande, som var en storm.

Kardemumma kaffe drömmar

Gorillaz – Clint Eastwood
I Malmö lyser solen så mycket att nyckelpigorna från förra året har börjat krypa upp och mysa med oss i solen på balkongen. Jag dricker massvis av kaffe och min vän Olle utbrister tre gånger per dag "April väder! I Mars! Det kommer bli en bra sommar i år!!!"
Redan första dagen jag kom ner till Malmö lyckades jag gör mig ovän med en nära vän. Såklart, för vad vore väl livet utan intriger. Aja, det är väl bara att ta det lungt och lära sig lite kontaktjonglering och hoppas på bättre tider. Det är ju vår!

Och jag har fortfarande mina kryddiga drömmar.


Blunda med mig en stund

Lisa Mitchell – Neopolitan Dreams

 

Jag kan drömma det andra, det som inte hände och sen drömmer jag om livet, det röda lilla huset, alla färger och drömmar som jag har att berätta, allt det vackra jag visar dig. Sen så visar jag det för någon annan men det hade lika gärna varit du.
Allt det här fick mig att tänka på kärlek och förhållande. Ska man kräva kärlek eller be om den? Jag tar den aldrig förgivet, och jag ser det inte som något jag tar utan något som jag ger till någon. Är jag med någon så vill jag aldrig ta utan jag vill ge min älskade allt, minnen och värme.
Men att ta emot kärlek kan nog även det vara svårt ibland.

Stay on the path

Jag måste tipsa om förra årets bästa skäckspel. The Path. I the path spelar du 7 systrar om var och en har sin egen historia att berätta för dig. Men för att få höra den så måste du gå in i skogen. Men i skogen finns även vargen, och du vill inte träffa vargen.
Tack och lov finns det en regel som håller dig säker. Stanna på vägen fram till mormors hus, gör du det kommer du fram hel och oskadd.
Men så finns ju skogen. Det är ju bara att gå in. Det kan ju inte vara så farligt ändå?


Thåström – Långtbort

Sugen på att spela det? Läs den oxå här underbara recensionen av spelet;

http://loading.se/review.php?review=1596


Only the cows can sing along

Jag sitter nu på bussen mellan Stockholm och Skåne. Det är som ett utrymme som blandas med minnen, saknad och intryck från båda hållen. De sista kyssarna och farvälet min hjärtevän försökte klämma fram. Jag stod tyst för det finns inte några bättre förväl än kramar och ord brukar vara väldigt överflödiga i sådana situationer.

They say your heart is where your love is
But mine is in a different place
It's not that I don't love you
I'm so sorry, but I'm happier somewhere else

Findus tvingade mig att säga att jag inte vill fortsätta med vårt förhållande. Han sa att han tvivlade. Jag fick försäkra honom om att det inte skulle fungera. Nu ska vi vara vänner. Hur ska jag orka vara vän när jag vet att det finns något bättre? Det är som att äta gammalt godis när det finns nytt. Bara för att man måste äta det man köpt.

Jag kommer tröttna på Skåne om ca två veckor och behöva åka vidare.Maia Hirasawa – South Again

Only the cows can sing along
La la la

RSS 2.0