Försenat vykort från Berlin

Två år försenat lägger jag upp bildspelet från resan till Berlin, se det helt enkelt som ett vykort som kom bort i posten. Under kanske en och en halv tråkig timme idag så fick jag äntligen tummen ur och gjorde äntligen klart den.
Det var alltså min klassresa till Berlin, så jag dokumenterade min resan i frorm av en gammal docka som jag fått av min gamla mormor. Här är bildspelet.


Monster på gult

Ojoj, jag upptäckte precis det här lilla guldkonet när jag sökte på något helt annat: Don Kenn som ritar monster på postitlappar och gör det riktitgt riktigt bra. Jag kan tyvärr inte reposta hela hans blogg (även om jag skulle vilja då jag tycker att alla blider är helt genialiska) så jag poster en länk helt enkelt så ni får titta själva:
http://johnkenn.blogspot.se/ 
Sen hittade jag en liten intervju med konstnären med som jag tyckte var rolig att läsa:
http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/interview-mysterious-postit


Musiken jag hör i luften jag andas


Ibland när jag hör musik som låter riktigt bra viftar mina öron till, ja rent fysikt, sen riktar sig mot hållet musiken kommer igrån. Detta kan ske på dem mest oväntade ställena, i en butik, hemma hos en vän, på klubben eller  i slutexterna på en film som var fallet i dag. The Air I Breathe var inte den bästa filmen men i slutexterna så spelades en låt av bandet Jucifer som genast fick mina öron att vifta lite. Då vet man att man ska hitta dem så fort som möjligt för öronen får godis, sen så måste man uppdatera sin blogg så man aldrig någonsin glömmer.
Klicka på bilderna får ni med lite godis :)


Långsamma dagarDet finns inget bättre än att sitta och göra avtararer av sig själv och lyssna på musik dagar som denna. Den här sidan har jag fått av min kära bror som delar min kärlek för avatarer.

http://www.tektek.org/

Ni får inte komma hem till mig

Så ikväll sa en vän att han skulle komma över, det hände uppenbarligen inte så nu sitter jag här själv efter att ha väntat sedan fem. Men! Medans jag väntade laddade jag hem Breaking Bad, rekomenderat av Matt Smith och min kyl är fylld av massa öl favoriter som jag ska parta på ikväll!
Jag har party och ingen är faktiskt välkommen till mitt party längre.


Date med en Sir på lördagFolkölen i Sverige verkar få någon sorts renässans, för några år sedan kunde jag hitta en god och fin öl i livsmedelsbutikerna, den här sommaren kan jag botanisera bland massor av folköl, lättöl och alkoholfria ölsorter! Som ölälskare är jag väldigt glad över detta, jag är den som hälst kommer till ett parkhäng med några coola lättölsorter som jag kan avnjuta, utan att bli packad nödvändigtvis.
Tillexempel så ska jag på lördag köpa mig några Sir Taste-A-Lot den här väldigt snygga ölen vars ettikett flörtar med min kärlek till Steampunk och Monty Python's Flying Circus. Dåligt smakar den inte häller, den har en fyllig och frisk smak som passar pefekt till mitt parkhäng på lördag!


Dagar av hantverk

Mina dagar är numera fyllda av brickbandsvävning och påtande.
Samt en massa tedrickande.
Härlig sommar.

Vad ska man göra med alla band och mössor?


RSS 2.0