Farbror syra

 
Som alla vet eller borde veta är att jag har fått all min musik smak från min mamma. Med det sagt:
 
Nu i veckan ska jag och min moder på konsert i Malmö, har sätt fram emot denna upplevelse sedan i höstas då jag fick reda på (min mamma köpte spontant men ack så nogräknat 2 biljetter) att jag skulle gå.
Så peppen är på topp nu när det börjar närma sig!
Gruppen som förtjänar dessa lovord är Uncle Acid and the Deadbeats någon form av tung doom metal med influenser från till exempel Black Sabbath och 70-tals ja.. musik. Mörker och elände som man bara vill lapa i sig som en liten katt. Detta är inte den bästa låten men videon vinner verkligen storslaget i alla kategorier, hör bara själva:
 
 
 
 
 
 

La Familia

 "Var jag vaken när jag tänkte det"
 
Tillbaka i Såneland. Umgås med syster, spelar poker med bror och glassar i solen medans jag dricker kannor med kaffe och samtalar med mor min klockan 6 på morgonen.
 
Får höra om systers alla expriment med sitt hår och rekomenderar två ritikt bra länkar inom ämnet "vad har jag inte haft i håret än?":
 
Lockig.se  - mest för lockigt hår men med bra forum
Shenet.se - en sida med allt ino skönhetsvård
 
Har en liten semester med andra ord. Ska tyvärr snart som med alla semestrar åka till Stockholm igen, till stressen och människorna.
Men jag hoppas att pojken min får jobbet han sökt i Skåne så jag har fler ursäkter till att komma tillbaka.
 
 
"What we're talking about is late night and early morning low clouds"
 

Systra min

 
 
Min lillasyster frågade mig för några dagar sedan var man kunde hitta bra HK sidor för tyg. Förvirrat undrade jag några minuter vad HK var innan det slog mig, hon menade Historiskt korrekta tyger.
Storasyster är stolt.
 
Medeltidsmode
Denna sida skulle jag rekommendera främst, bra och överskådlig hemsida med vackra tyger, Har många vänner som köpt tyger från den här hemsidan som är väldigt nöjda. Vissa av deras ylletyger är helt makalösa, titta bara på det röda diamantknyperten. Dregel.
 
Korps
Dessa är jag lite mer osäker på, men jag har sätt deras sortiment på marknader och har aldrig blivit besviken. Men jag har hört att de har bra priser.
 
Handelsgillet
Jag gillar verkligen inte deras hemsida, svår att navigera sig på men den är rekommenderad av mina vänner. De ska visst ha bra lintråd till exempel.
 
Svarta katten
Deras nätbutik är inte den bästa så bor du i krokarna runt Stockholm så föreslår jag att du svänger förbi där och kikar på vad de har i sitt sortiment. Har själv hittat flera vacka yllletyger där.

RSS 2.0