Val

Jag är vegan, med undantag så aldig en riktig vegan i alla bemärkelser, äter fortfarande honung då och då, äter fortfarande ägg då och då men jag undviker alla mjölkprodukter och äter såklart inte kött. Så jag är vegitarian och dålig vegan. Men det bästa vegan världen har fått är ändå det här; Vegan black metal chef. Jag säger bara det. Vegan black metal chef. Smaka på namnet och visst låter det gott. Men inte lika gott som hans recept.
 
 
 
Och här bjuder jag på hans första recept i hans saga:
 

Våghalsigt

Läser Bilbo då jag och Petter min ser sträckser alla Bilbo Baggings filmer den här veckan, blev både missnöjd och inspirerad av att läsa boken igen så det är det jag företar mig denna natt. Precis kommit till avsnittet där första filmen slutar och la ner den för att skriva detta.
Ja jag har läst den men gör det uppenbarligen gärna igen och jag kommer ihåg första gången jag läste den, med original målningarna som jag verkligen saknar i den version som jag läser nu.
Så då inser jag verkligen hur mycket hans konst verkligen betydde för min upplevelse av Bilbo, boken känns inte komplett annars. Man glömmer kanske ibland att förutom författare var han även en skicklig illustratör och jag tänkte delge lite av den magi som hans bilder förmedlade till mig.
 
 
Det här är bilden då de möter trollen i början av boken. Även om kanske du inte känner magin i den, tänk dig att du för första gången läser boken och ser denna bild. Magi. Bara ren och skär magi.
 
 
Jag har inte kommit till det här avsnittet än.
Men kommer ihåg det som ett av de starkaste i boken.
 
Nej. Nu har jag skrivit klart och skaa fortsätta läsa, tolivippen!
åh nej bara en sak till. Gollum.

Försvunnen tid

 
Idag har jag bara fällt några minuter, kanske en halvtimme på att gråta. Klick på bilden så hör man orsaken till min ledsamhet, allt har varit dåligt i flera veckor nu jag vill fly men ändå hålla mig kvar, mer än någonsin. Jag har förlorat den som betyder mest.
Men det fins några goda nyheter i det hela. Får mitt första lägenhets kontrakt idag! Förstahand och det är sjukt coolt. Alltid något, men det är inte förren i april så jag måste leva en mardröm fram tills dess, en väldigt varm och inbjudande mardröm dock.

bergstroll

 
"han försökte dränka sina sorger men dem kunde simma"

RSS 2.0