I laugh at stupid things. Just 'cause they tickle me.Det här är vad jag drömde i måndags.

Eldflugor


Sista festivalen? Kanske, eldsjälarna säger att elden brunnit ut. Så om de inte kommer fler små eldflugor som skapar kanske årets bästa festival som helt och hållet skapas av dem som är boende på möllevånsfestivalen. I år var jag lite besviken för det hade bivit så stort. Kändes inte längre som det bara var vännerna och grannarna som man festade med utan folk kom dit från hela Skåne. Coolt. Men. Mysigheten var lite bortblåst. Vackert ändå, guldkorn fanns att hittaäven på den här festivalen. Tillexempel så spelade Alla fagra som var honung för öronen.Men fyndet var en jätte söt Singer-songwriter men förvånadsvärt bra röst.
Det brukar heta att man är känd i Japan men hon påstår att hon är känd i Australien. Coolt.

Mattis. Hennes låt Explode passar in på dagen så lyssna till den dagen i ära. Efter festivalen, efter nattens äventyr. Idag är framtiden.

Mattis

Spegelmask

Inleder kvällen med tårar, kärlek, björnbärspaj och CocoRosie.
Följt av en äskad fim som heter Mirrormask. Jag kommer ihåg första gången jag såg den här, vi hade ingen aning om vad vi hyrde, vi hade sätt alla andra filmer i videobutiken och tog denna som en av tre filmer som vi aldrig todde vi skulle se. Efter halva filmen hade vi fått runda ögon av förundran.
Gjord av Neil Gaiman. Åh Neil. I dagarna ska jag följa upp med ett blogg inlägg som är mer rättvist mot denna man.

Under tiden kan ni ju titta på Mirrormask.


Livslånga besut

Ibland letar man efter saker som betyder något.
Man hittar dem inte.
De hittar en.
Vissa går hem till sina hem
vissa går runt med sina hem i sin kropp.

Jag hittade ett örhänge format som en sköldpadda på gatan förnågra månader sen.
Var det jag som hittade den eller hittade den mig.

PysselRobotPussel

Åh, kärlek, onska och små söta robotar. Vacker miljö och underbar musik. Mysterium. Spelet som har allt som man måste älska. Jag vill gifta mig med det här spelet och skaffa mig små underbara robot spelbarn.
Jag är trollbunden. Du kommer bli med. Om du är en person som tycker om den underbara genren peka-klicka-lösa. Jag är inte för skjutspel.
Spela. Njut.

Dansa min docka

Dansa min docka medans du är unger
när du blir gammal så blir du så tunger

 

Min mormors klänning.
Min mormors sånger.


Jag har min dansklänning på mig men ingenstans att gå.
Jag är åtminstone inte vilse i någon gränd i någon okänd stad.

Än.Dö ut

Efter en snabb sökning på nätet så får jag till min förfäran se att det gamla hederliga Frimärksspråket håller på att dö ut. Men för oss som fortfarande skriver dem dära omoderna breven så finns det ett språk som du kan använda om inte all den kärlek och information du vill ge i själva brevet får något utrymme.Du kan läsa mer här, här och här

RSS 2.0